Volvo S90

2.0 D4 Inscription Massage/ Schuifdak/Dealer onder.
    Bouwjaar 2016
    Kilometerstand 209.202 km
    Brandstof Diesel
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    KT-903-T
    CarrosserieSedan
    Bouwjaar2016
    KleurBlauw
    BrandstofDiesel
    EnergielabelB
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren4
    Afmetingen in cm (L B H)496 X 189 X 144
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Een zeer goed rijdende en dealer onderhouden Volvo S90 met Luxe opties : LUXE BEKELDING, automatische piloot, Massage, Schuifdak/, Navigatie en nog veel meer.

    Wat kunnen we zeggen over Volvo dat u niet al lang weet? Robuuste veiligheid, innovatieve technologie en maximale betrouwbaarheid. Dat is ‘Volvo for life'! Met een viercilinder motor en een automatische transmissie beschikt deze Volvo over uitstekende prestaties. Met zijn lederen bekleding is deze Volvo comfortabel en stijlvol. Beide verwarmbare voorstoelen hebben een geavanceerde massagefunctie, zodat u ook na een lange rit soepel uitstapt. Net als uw bijrijder. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Bij de uitrusting van deze Volvo horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendensteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

    Net als een smartphone of een slimme speaker kunt u deze auto bedienen met stemcommando's. Prettig, altijd weten waar je moet zijn en hoe lang de rit nog duurt met het navigatiesysteem. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. De cruise control zorgt voor zorgeloos, ontspannen en zuinig rijgedrag. Ook lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

    Zoals u mag verwachten van deze Volvo S90 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. In gevaarlijke verkeerssituaties helpt het accident avoidance system om een aanrijding te vookomen. De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal. Helling-op, helling-af, stilstaan, wegrijden… allemaal supermakkelijk dankzij de hill hold control. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert.

    Als u nieuwsgierig bent naar deze Volvo S90, neem dan snel contact met ons op.


    Bedrijfsinformatie

    OPENINGSTIJDEN SHOWROOM:

    Maandag t/m zaterdag 09:00-17:30.

    Zondag gesloten.

    Wij zijn een erkend autobedrijf met +/- 100 occasions en aangesloten bij: RDW, VWE, NAP EN AUTOTRUST.

    Hiernaast berekenen wij geen afleveringskosten of servicekosten. Ook kunnen wij overschrijven op locatie.

    Garantie / Financiering:
    Tevens kunt u financiering en garantie afsluiten bij Adequaat Auto’s. Vraag bij ons naar de tarieven & voorwaarden.

    * Inruil van uw auto:

    Adequaat Auto's biedt u de mogelijkheid om uw huidige auto in te ruilen. Om de juiste prijsindicatie vast te stellen kijken wij graag samen naar uw auto bij ons in de showroom. Is dit voor u niet mogelijk? Dan ontvangen wij graag een uitgebreide mail of WhatsApp met daarin:

    - Een zo duidelijk mogelijke beschrijving van uw auto.
    - Foto's van uw auto
    - Uw prijsindicatie

    Wij adviseren u om eerst contact met ons op te nemen alvorens u onze showroom bezoekt. Zo zorgen wij dat er voldoende tijd is om u te woord te staan en kunnen we teleurstellingen voorkomen.

    Tel: 0172 60 82 70
    Tel: 06 18 68 23 92

    Opties
    Accident Avoidance System
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Aluminium interieur afwerking
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Armsteun achter
    Garanties
    Nap