Volkswagen up!

1.0 high up! Pano
  • Automaat
  • Stoelverw.
  • NAVI
Bouwjaar 2014
Kilometerstand 146.789 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
5-SXP-71
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2014
KleurZwart
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingOnbekend
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)354 X 164 X 149
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Bij Volkswagen draaien ze er niet omheen. Das Auto! Met dit exemplaar heeft u een van de meest veelzijdige, complete auto's te pakken. Een belangrijke eigenschap van iedere Volkswagen is zijn duurzaamheid. Dat ziet u ook aan deze Up!. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een driecilinder motor en een automatische transmissie. Als u blij wordt van licht en ruimte dan zult u zeker genieten van het elektrisch bediende panoramadak. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank.

Het audiosysteem is gecombineerd met het navigatiesysteem en geeft u de keus om onderweg te luisteren wat u wilt. Route- en verkeersinfo, uw favoriete albums en radioprogramma's, podcasts, luisterboeken… zeg het maar. Deze auto heeft ook bluetooth aan boord. In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. Kom-maar-kom-maar…ho! Zo eenvoudig is het voordeel van parkeersensoren. En zo behulpzaam! De cruise control zorgt voor een mooie, gelijkmatige snelheid die u zelf instelt. Dat is relaxt! De uitrusting van deze auto is met lederen versnellingspook, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

In de Volkswagen Up! heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg.

Bent u nieuwsgierig naar deze Volkswagen Up!? Laat het ons dan snel weten.


Bedrijfsinformatie

Bedankt voor uw interesse in een van onze uitmuntende auto's, indien deze advertentie u aandacht heeft gewekt, schroom dan niet om ons te benaderen. Wij verwelkomen u graag onder het genot van een warme kop koffie om het voertuig te bezichtigen. De mogelijkheid voor een proefrit is er altijd, ook een aanvraag voor een vrijblijvende financierings offerte behoort tot de mogelijkheden. Wij helpen u ook graag bij het zoeken van uw droomauto, in ons breed opgebouwde internationale netwerk, zijn we in staat om alles te leveren. Wij helpen u graag!

Wij zijn geopend van Ma-Za van 10:00 tot 18:00, en op elke overige moment op afspraak ook!

We zitten gevestigd aan de Ambachtshof 16A te Nootdorp.

Indien u nog vragen heeft dan zijn wij te bereiken op 085 905 47 53.

Met vriendelijke groet,
Team Cars By Billy
www.Carsbybilly.nl

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Anti Blokkeer Systeem
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Anti Slip Control
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Buitenspiegels in carrosseriekleur
Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening