Volkswagen T-Cross

1.0 TSI Style + Carplay
  • Climate
  • PDC
  • Adaptive Cruise
  • 12 maanden BOVAG
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 89.337 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-073-JN
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

U ziet het al aan de buitenkant en u voelt het zodra u de krachtige motor start, deze sportieve Volkswagen T-Cross is gemaakt om prestaties te leveren. Zoals het een echte Volkswagen betaamt, verkeert deze T-Cross in uitstekende conditie. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een driecilinder motor en een automatische transmissie. Ziet er goed uit, die sportstoelen. Maar waar het om gaat, is de solide zit onder alle omstandigheden. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, warmtewerend glas, aluminium dakrailing, in delen neerklapbare achterbank en actieve hoofdsteunen.

Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Vanaf elke plek contact maken met deze auto: dat kan met behulp van remote services, die u simpel activeert met uw smartphone. Het audiosysteem met dab-radio biedt glasheldere geluidskwaliteit, u bedient dit veilig via het stuurwiel. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. U kunt bij het inparkeren natuurlijk niet aan alle kanten ogen hebben. Daarom is deze Volkswagen T-Cross voorzien van parkeersensoren! En dan is deze auto ook nog eens voorzien van regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, isofix-aansluiting, usb-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Het rijden met deze Volkswagen wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Volkswagen bovendien accident avoidance system, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze Volkswagen te reserveren.

Om u zo goed mogelijk te woord te kunnen staan en om zeker te weten dat er iemand van de verkoop aanwezig is, zijn bezichtigingen op afspraak.
Een afspraak voor bezichtiging kunt u inplannen op; 06-18726615

Maandag: 08.00-20.00 Pauze: 12.00-13.00 en van 17.00-18.00
Dinsdag: 08.00-20.00 Pauze: 12.00-13.00 en van 17.00-18.00
Woensdag: 08.00-20.00 Pauze: 12.00-13.00 en van 17.00-18.00
Donderdag: 08.00-17.00 Pauze: 12.00-13.00
Vrijdag: 08.00-17.00 Pauze 12.00-13.00
Zaterdag: 09.00-15.00
Zondag gesloten

Deze auto word afgeleverd met 12 maanden BOVAG garantie,
Een nieuwe APK en afleverbeurt.
Wij rekenen geen afleverkosten en inruil is bij ons mogelijk.
Ook het maken van een proefrit is geen probleem.
Graag voor bezichtiging een afspraak maken.
Dan weet u zeker dat de auto nog beschikbaar is en er iemand van de verkoop aanwezig is om u te woord te staan.

Hoewel aan het samenstellen van deze advertentie de grootst mogelijk zorg is besteed kunnen wij van Frank Oomen Auto's niet aansprakelijk worden gesteld van eventuele onjuistheden/fouten. Is een optie voor u erg belangrijk? Controleer deze dan goed tijdens uw bezichtiging en/of proefrit om latere teleurstelling te voorkomen.

Opties
Accident Avoidance System
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterbank inklapbaar
Achterbank verstelbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco automatisch
Airconditioning
Android Auto
Garanties
Bovag