Volkswagen Passat

1.4 TSI GTE
  • Automaat
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 131.922 km
Brandstof Hybride
Transmissie Onbekend
Specificaties
Kenteken
NL
X-756-FB
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2018
KleurZwart
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieOnbekend
BekledingOnbekend
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1395 CC
Omschrijving

Zoek je een auto, of Das Auto? Bij Volkswagen zijn ze niet erg bescheiden, maar ze hebben wel een beetje gelijk. Kiezen voor Volkswagen is kiezen voor een totale auto. Volkswagen-rijders weten het: een VW is gebouwd voor duurzaamheid en deze PASSAT ziet er dan ook uit als nieuw. De krachtige motor geeft deze Volkswagen uitstekende prestaties. Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze Volkswagen PASSAT heeft verwarmbare voorstoelen. In deze Volkswagen profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Inparkeren? Met de achteruitrijcamera heeft u er geen omkijken meer naar! Deze Volkswagen PASSAT maakt het rijden graag gemakkelijk. Daarom verzorgt de regensensor de mate van ruitreiniging die de ruitenwissers moeten leveren bij neerslag. Lange stukken vermoeiend? Niet met de cruise control! De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, dvd-systeem, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op? Deze Volkswagen Passat Variant komt uit 2018, werd geleverd van 01-06-2015 tot 30-09-2018 en kostte toen € 50,090.-. Deze geïmporteerde personenauto staat sinds 2023 op kenteken, is voorzien van een benzine én een elektriciteit motor, heeft een maximum vermogen van 115 kW (157 PK) en een cilinderinhoud van 1395 cc.

Dit voertuig heeft een continu vermogen van 55 kW (75 PK).

De personenauto heeft een topsnelheid van 225 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 7.6 seconden. De wegenbelasting bedraagt € 134.- per kwartaal.


Garantiemogelijkheden

6 maanden 400 Euro
12 maanden 600 Euro
24 maanden 1200 Euro

Opties
Accuverwarming
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco automatisch
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Armsteun achter
Armsteun voor
Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
Binnenspiegel automatisch dimmend
Boordcomputer