Volkswagen Golf

1.5 TSI Highline Business R Automaat Airco Elek Pakket 5Deurs 2018bj GARANTIE
    Bouwjaar 2018
    Kilometerstand 70.011 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    X-077-JR
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2018
    KleurBlauw
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieAutomaat
    BekledingVelours
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)426 X 180 X 149
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Een Volkswagen voelt altijd vertrouwd: de ergonomie, het veilige gevoel als je achter het stuur zit, alles ademt kwaliteit. Dat geldt voor elke VW en zeker ook voor deze GOLF. De R-Line styling heeft deze Volkswagen GOLF omgetoverd tot een regelrecht plaatje! Een belangrijke eigenschap van iedere Volkswagen is zijn duurzaamheid. Dat ziet u ook aan deze GOLF. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. De strakke sportstoelen hebben niet alleen de looks, maar bewijzen ook hun functie als u wat meer vraagt in de uitdagende bochten. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

    Terwijl het navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur of via spraak. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Een tunnel of invallende duisternis? De automatisch inschakelbare verlichting regelt de verlichting zelf en als het gaat regenen, schakelt de regensensor de ruitenwissers in. Net zo automatisch reageren de adaptive cruise control en de behulpzame parkeersensoren voor en achter. Ook over uw schouder ziet u onderweg niet alles wat er aan de achterzijde gebeurt. Daarom heeft deze Volkswagen GOLF een achteropkomend verkeer waarschuwing. U bent in deze Volkswagen ook voorzien van lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

    Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In druk verkeer en onoverzichtelijke situaties helpt het accident avoidance system mee om een aanrijding te vermijden. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden.

    Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

    Opties
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco automatisch
    Alarm klasse 3
    antenne