Toyota Yaris

1.5 Hybrid Aspiration Automaat Camera Airco Elek Pakket 5Deurs 2016bj GARANTIE
    Bouwjaar 2016
    Kilometerstand 129.517 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    Z-513-JL
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2016
    KleurWit
    BrandstofHybride
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingOnbekend
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)389 X 170 X 151
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Toyota is een zekere, slimme en vooruitstrevende keuze. 'Let's go places'. De aandrijving van deze Toyota wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Tot de uitrusting van deze Toyota behoren ook sportonderstel, LED-dagrijverlichting, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

    De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. De bediening van het audiosysteem en het navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. Nooit te snel, altijd constant: dat is het voordeel van de aanwezige cruise control. Met lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook is deze auto helemaal compleet.

    Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.

    Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

    Opties
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    antenne
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Anti Slip Control
    APK bij aflevering