Suzuki Celerio

1.0 Comfort AIRCO/EL.PAKKET/BLUETOOTH
    Bouwjaar 2019
    Kilometerstand 78.605 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    ZN-458-F
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2019
    KleurLicht zilver metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)375 X 162 X 153
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Met hun doordachte ontwerpen en hoge kwaliteit onderscheiden de Japanse auto's zich al tientallen jaren. Ook dit is weer zo'n bijzonder goede Japanse auto. De auto is van het bouwjaar 2019 en is van de eerste eigenaar. Zijn pittige prestaties dankt deze Suzuki aan zijn compacte en zuinige motor. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor, bumpers in carrosseriekleur en metallic lak.

    Gemakkelijk en veilig is bediening voor het audiosysteem met knoppen op het stuur. In deze auto kiest u zelf uw ideale temperatuur dankzij de airconditioning. Deze auto is voorzien van centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

    Zoals u mag verwachten van deze Suzuki Celerio is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De Brake Assist vergroot de veiligheid door bij een noodsituatie extra power te leveren op het remsysteem. De auto is ook uitgerust met hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

    Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Neem contact op en we regelen een afspraak!


    Bedrijfsinformatie

    Welkom bij Auto Scheepers. Ons bedrijf is gevestigd in Surhuisterveen, een gezellig pittoresk dorp in de provincie Friesland. Naast een gedegen werkplaats hebben we altijd een ruim aanbod van minimaal 100 gebruikte kwaliteitsoccasions. Iedere occasion wordt standaard gereinigd, gepoetst en aangeboden met een geldige, of anders nieuwe APK. Tevens is iedere occasion voorzien van de Nationale Autopas (of anders vermeld). Daarnaast hebben wij verschillende mogelijkheden om uw auto te financieren, verzekeren en bieden wij verschillende zekerheidspakketten aan, vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit is voor u terug te vinden op diverse autosites of op onze eigen website www.autoscheepers.nl. U bent van harte welkom vrijblijvend een occasion bij Auto Scheepers te bekijken, waarbij inruil van uw eigen auto geen probleem is.

    Met Vriendelijke Groet,

    Team Auto Scheepers.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterruitverwarming
    Achterruitwisser en sproeier
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Garanties
    Nap