Opel Corsa

90PK TURBO EDITION BLUETOOTH/AIRCO/CRUISE
    Bouwjaar 2017
    Kilometerstand 97.657 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    RH-120-Z
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2017
    KleurDonker blauw
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)402 X 175 X 148
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Stap in de toekomst van autorijden met de Opel Corsa TURBO 90PK. Met zijn krachtige turbomotor levert de Corsa indrukwekkende prestaties en een opwindende rijervaring.

    Dit betreft een turbo editie en is voorzien van veschillende optie's en extra's: Orgineel multimediasysteem, bluetooth telefoonverbinding, cruise control, leder stuurwiel, buitenspiegels elektrische verstelbaar, stuur verstelbaar, "City" stand stuurwiel (extra licht sturen), ECO stand (extra zuinig rijden).

    Of je nu door de stad navigeert of lange afstanden aflegt, de Opel Corsa TURBO 90PK biedt de perfecte combinatie van prestaties, technologie en comfort. Mis deze kans niet om deel uit te maken van de Opel-geschiedenis en ervaar de opwinding van het rijden in stijl.


    Bedrijfsinformatie

    Autobedrijf Heijne is een BOVAG occasion dealer met een topselectie jong gebruikte auto`s deze zijn: 100% onderhouden met duidelijke historie, gegarandeerde kilometerstanden, BOVAG garantie en altijd scherp geprijsd. Uw huidige auto ruilen wij graag in! Ook zijn wij gespecialiseerd in het financieren van u nieuwe aankoop dit zowel voor de particuliere klant of Financial-lease voor de (startende) ondernemer en zzp’er. Dit tegen de meest gunstige voorwaardes en laagste rente tarieven. Optioneel kunt u kiezen voor het Heijne Afleverpakket €595-. En ook na aankoop kunnen wij u van dienst blijven zijn in onze eigen werkplaats. Bekijk onze voorraad jong gebruikte auto`s op de website van Autobedrijf Heijne op www.autovoorraad.nl of kom langs voor een bezichtiging in onze showroom in Zwanenburg. Tel 020-4973274 WhatsApp: 0640049905 Mail: info@autovoorraad.nl
    Wij doen er alles aan om de informatie op onze website zo compleet en kloppend mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleent.

    Opties
    Achterspoiler
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airbags
    Airco
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
    Garanties
    100% onderhouden
    Bovag
    Nap