Nissan QASHQAI

1.3 MHEV Xtronic Tekna 158PK / NAVIGATIE /PANORAMADAK / 360 CAMERA
    Bouwjaar 2023
    Kilometerstand 9.010 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    915120049
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2023
    KleurZwart
    BrandstofHybride
    EnergielabelOnbekend
    TransmissieAutomaat
    BekledingHalf leder / stof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Cilinderinhoud1332 CC
    Omschrijving

    Toonaangevende techniek en een hoge mate van degelijkheid, dat zijn enkele van de eigenschappen van Japanse auto's. Dat ziet u terug in deze Nissan Qashqai. Met een viercilinder motor en een automatische transmissie beschikt deze Nissan over uitstekende prestaties. Donkere en koude maanden? U zit altijd goed dankzij de stoelverwarming. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Wat een heerlijk ruim gevoel en zoveel licht geeft dat glazen panoramadak! Geen gekleum meer in de koude dagen. Het verwarmd stuurwiel voelt als een weldaad na het ijskrabben. Verblinding van tegenliggers is er niet meer bij, dankzij de koplampen met matrix LED-verlichting. En toch de kwaliteit van daglicht in het donker! Tot de uitrusting behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, halflederen bekleding, aluminium dakrailing, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels en extra getint glas.

    Uw rit wordt comfortabel en veilig gemaakt door het digitale dashboard dat alles projecteert wat u wenst in de digitale wereld van mobiliteit. Elk van de vier camera's op deze auto draagt bij aan het creëren van een onbelemmerd uitzicht van 360 graden rondom de auto. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Pech of storing, altijd vervelend. Maar met Connected Services weet u direct wat eraan scheelt. En dus ook wat er moet gebeuren. Deze auto kent elke bestemming als z'n broekzak, dankzij het navigatiesysteem. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst en regensensor.

    Deze Nissan is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. De head-up display zorgt dat u de weg én de route-info constant in beeld heeft. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Nissan. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. In deze Nissan vinden we verder een dodehoekdetector detectiesysteem, accident avoidance system, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en vermoeidheidsherkenning.

    Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.


    Bedrijfsinformatie

    Welkom bij Sprint Automobiel.
    Voor een mooie jonge gebruikte auto vindt u bij ons de beste aanbiedingen.
    Met meer dan 40 jaar ervaring van generatie op generatie.
    Wij geven 3 tot 6 maanden garantie. 
    Al onze auto’s worden grondig nagekeken alvorens ze u worden aangeboden.
    Denkt u de perfecte auto te hebben gevonden, vraag een van onze medewerkers om een proefrit!
    Eventueel kunt u uw oude auto inruilen tegen een nieuwe occasion.

    Sprintautomobiel
    Albert Soncklaan 2
    1701BX Heerhugowaard
    tel. 072-7370327
    e-mail:info@sprintautomobiel.nl

    Opties
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Achteruitrij assistent
    Achteruitrijcamera
    Afdaal assistent
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco automatisch