Citroën C1

1.0 VTi Shine Airco Elek Pakket 5deurs 2019bj GARANTIE
    Bouwjaar 2019
    Kilometerstand 59.329 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    Z-850-GD
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2019
    KleurGrijs
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingOnbekend
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Cilinderinhoud998 CC
    Omschrijving

    Met een auto als deze Citroen C1 komt u absoluut goed voor de dag. De aandrijving van deze Citroen wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde versnellingsbak. Bij de uitrusting van deze Citroen horen onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

    Een onopvallend paaltje of een overstekend kind achter de auto brengt risico's met zich mee. Gelukkig laat de achteruitrijcamera feilloos zien of alles veilig is. U hoeft het stuur geen moment los te laten om de audio aan te passen. De audiobediening op het stuur is een veilige en praktische oplossing. Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. Ook is de Citroen uitgerust met: lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook.

    De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Citroen C1 samen. De Brake Assist geeft een maximale boost aan het remsysteem in een noodsituatie. Zo verkort u de remweg en verkleint u de kans op ongelukken. U bent mede dankzij hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

    Om deze Citroen echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    antenne
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    APK
    APK bij aflevering