BMW 3 Serie

Touring 330d xDrive M Shadow High Executive
  • H&K
  • ACC
  • Pano
  • Memory
Bouwjaar 2015
Kilometerstand 124.872 km
Brandstof Diesel
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-404-KX
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2015
KleurSapphir Scharz (donker zwart metallic)
BrandstofDiesel
EnergielabelF
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders6
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud2993 CC
Omschrijving

De BMW 3-serie Touring belichaamt de hoogste klasse, zichtbaar in zijn stijlvolle belijning en luxueuze binnenkant. Dit is zoals u van een typische Duitse auto kan verwachten. De zescilinder dieselmotor en de automatische transmissie maken het rijden met deze auto tot een waar feest. Eén blik naar binnen bewijst het al: pure klasse, onder meer dankzij het lederen interieur. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Het panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en kan worden geopend voor extra ventilatie. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 19 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, zwarte hemelbekleding, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. De geluidskwaliteit aan boord is 'next level' dankzij het high performance audiosysteem. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuvreren. Het luxeniveau in deze BMW is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Met dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, sportstuur met schakelpaddels, keyless entry, buitentemperatuurmeter en automatisch dimmende binnenspiegel is deze BMW helemaal compleet.

In de BMW 3-serie Touring heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje.

Interesse? Laat een proefrit in deze sportwagen de doorslag geven! Neem contact op voor een afspraak!


Bedrijfsinformatie

*** FINANCIERING OP ELKE AUTO MOGELIJK!***
Wij van DVZ Automotive stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in onze producten of diensten en een bezoek brengt aan één van onze advertenties/websites. Hoewel de informatie op deze website permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze website te allen tijde voorbehouden. Het is onmogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Opties
12Volt aansluiting
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Airco met elektronische regeling
Alarm klasse 1(startblokkering)
Alarm klasse 3
Aluminium interieur afwerking
Garanties
DVZ Huisgarantie 3 Maanden