BMW 3 Serie

320d Executive Sport 2012 NAP NAVI CRUISE KEYLESS
    Bouwjaar 2012
    Kilometerstand 299.812 km
    Brandstof Diesel
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    27-TZV-2
    CarrosserieSedan
    Bouwjaar2012
    KleurGrijs metallic
    BrandstofDiesel
    EnergielabelB
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren4
    Afmetingen in cm (L B H)462 X 181 X 143
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze BMW 3-serie. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Chauffeur en bijrijder zitten stabiel in de scherpe bochten door de sportstoelen. Minder brandstofverbruik en minder uitstoot. Het start-stopsysteem zorgt ervoor dat de motor uitschakelt terwijl u stil staat. Verder is de BMW uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter en in delen neerklapbare achterbank.

    Een goede veiligheidsvoorziening is de spraakbediening en stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een navigatiesysteem met harde schijf en het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Superstrak parkeren wordt een eitje dankzij de parkeersensoren. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. De uitrusting van deze BMW is met lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en buitentemperatuurmeter behoorlijk compleet.

    In de BMW 3-serie heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Banden moeten altijd op de juiste spanning zijn. Daarom is deze BMW 3-serie voorzien van een bandenspanningscontrolesysteem.

    Bel nu voor een afspraak en overtuig uzelf.


    Bedrijfsinformatie

    Voor vragen, interesse of bezichtiging graag even bellen of berichtje sturen.

    6 dagen per week geopend op afspraak!

    ! INRUIL MOGELIJK ! Graag ontvangen wij enkele duidelijke foto's van het in- exterieur, kilometerstand en vermeld daarbij eventuele beschadigingen en of mankementen. De foto's kunt u sturen via Whats'App 0648835561.

    * De optielijst is met grote zorg samengesteld. Het kan voorkomen dat een aanwezige optie niet beschreven is of er een optie is beschreven die niet aanwezig is. Aanbevolen is om contact op te nemen voor opties die uw beslissing bij aankoop kunnen beïnvloeden. Aan de optielijst kan geen rechten worden ontleend.


    Met vriendelijke groet,

    J&D Automotive
    0648835561

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Adaptief Demping Systeem (ADS)
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco automatisch
    Alarm klasse 3
    Aluminium interieur afwerking
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Garanties
    Nap