Audi RSQ3

Sportback 2.5 TFSI - Incl. BTW l Panorama l SONOS l Audi Garantie t/m 05-2025
    Bouwjaar 2023
    Kilometerstand 17.593 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    117514399
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2023
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelG
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders5
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Cilinderinhoud2480 CC
    Omschrijving

    Mc: 3726

    De Audi RSQ3 vertegenwoordigt het beste van degelijk Duits design. Voor liefhebbers van rijplezier is de S-Line styling een belangrijke reden om voor deze auto te kiezen. Trap het gaspedaal in en voel de geweldige acceleratie van deze auto. 's Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. Altijd een goede zitpositie bij iedere snelheid, dankzij de sportstoelen. Voel die ruimte eens! Lekker veel licht door het elektrisch bediende glazen panoramadak. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. De koplampen zijn voorzien van de allernieuwste lichttechnologie: matrix LED-verlichting. Bij de uitrusting van deze Audi horen onder meer 20 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, aluminium dakrailing, dakspoiler, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

    Alle benodigde informatie helder in beeld: het digitale dashboard is een geweldige rijhulp. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Als u 'm vraagt 'hoe gaat het?' geeft deze auto zelf het antwoord. Via de app op uw smartphone. U checkt de meters waar u maar wilt, of activeert diverse functies alvast. Elk genre muziek komt tot z'n recht. Het high performance audiosysteem is perfect in te regelen op uw smaak! Prettig, altijd weten waar je moet zijn en hoe lang de rit nog duurt met het navigatiesysteem met harde schijf. De Audi is standaard voorzien van: electronic climate control, sportstuur met schakelpaddels, DAB ontvangst, regensensor, cruise control en keyless entry.

    De geavanceerde technologie in deze Audi is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Audi. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Audi bovendien hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

    Tijd voor een proefrit in deze sportwagen? Maak nu een afspraak!


    Bedrijfsinformatie

    C-Gallery Exclusive levert deze auto met voorwaarden zoals standaard 1 maand garantie, poetsbehandeling, complete historie, onderhoudsboekjes en uiteraard 2 sleutels.

    De auto's kunnen soms bij de garage staan voor inspectie of cosmetische (of overige) handelingen. Wij adviseren daarom alvorens uw bezoek telefonisch contact op te nemen voor beschikbaarheid om teleurstelling te voorkomen.
    Wij bieden altijd de mogelijkheid tot inruil! Door onze groot netwerk aan relaties en collega bedrijven bieden wij altijd de mogelijkheid aan voor inruil. Op afstand per mail of WhatsApp kunnen wij een indicatie afgeven onder voorbehoud van technisch goed en alles functionerend naar behoren.
    Om het voorstel concreet te maken van het betreffende inruilvoertuig is het wel vereist de auto mee te nemen.

    C-Gallery Exclusive standaard leveringsvoorwaarden:
    - 1 maand huisgarantie
    - Poetsbehandeling
    - Gratis tenaamstelling

    C-Gallery Exclusive biedt meerdere garantie pakketten aan.
    Zo bieden wij onderstaand de mogelijkheid aan van pakketen:
    3 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
    6 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
    9 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
    12 maanden huisgarantie (motor + transmissie)

    De prijzen van deze pakketten verschillen per auto. Neemt u hiervoor contact met ons op.

    Wij doen er alles aan om de informatie op onze website zo compleet en kloppend mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Fouten zijn immers nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterbank verstelbaar
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Alarmsysteem
    Aluminium delen exterieur
    Aluminium interieur afwerking