Volkswagen Polo

1.5 TSI Highline-Automaat-Financiering mogelijk
    Bouwjaar 2020
    Kilometerstand 106.215 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    H-449-GD
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2020
    KleurZwart metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelD
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)405 X 175 X 145
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Financiering aanvraag mogelijk
    Heeft deze auto u interesse gewekt? Het vinden van een passende auto financiering is vaak een
    tijdrovende klus. Anderslenen is u daarbij graag van dienst.
    Anderslenen is het vertrouwde adres op het gebied van financieringen en helpt u deskundig bij het
    afsluiten van een financiering en het aanvraagtraject verloopt discreet en uiteraard transparant.
    Voor zelfstandig ondernemers is een Financial lease aanvraag veelal zonder jaarcijfers mogelijk.
    Ontvang binnen 24 uur een voorstel met uitstekende voorwaarden en het voordeligste rente
    voorstel.
    Vraag eenvoudig en vrijblijvend een financiering of Financial lease aan bij Anderslenen.
    telefonisch bereikbaar op werkdagen van:
    Maandag t/m vrijdag
    08:00 - 17:30
    Zaterdag van 10:00 - 16:00
    Tel. 0229 - 280 048Volkswagen is groot geworden door op details te letten. In alle modellen treft u slimme en handige oplossingen aan. Deze Polo heeft techniek aan aan boord die elke rit plezieriger maakt. Een belangrijke eigenschap van iedere Volkswagen is zijn duurzaamheid. Dat ziet u ook aan deze Polo. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. In deze uitvoering is de Polo voorzien van mooie, maar ook functionele sportstoelen. Zon en frisse lucht krijgen vrij spel dankzij het elektrisch bediende glazen panoramadak. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank, actieve hoofdsteunen en LED-achterlichten horen tot de voorzieningen op deze auto.

    Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. U bedient het navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem met DAB-radio via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing registreren wat er gebeurt in de dode hoeken en achter u. U krijgt meteen een waarschuwing als u een achterligger over het hoofd ziet. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. In deze Volkswagen kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Ook is de Volkswagen uitgerust met: automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, boordcomputer en lederen versnellingspook.

    In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. Accident avoidance system is een actief hulpmiddel om aanrijdingen te voorkomen. Verder is deze auto uitgerust met brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

    Bent u nieuwsgierig naar deze Volkswagen Polo? Laat het ons dan snel weten.Deze auto komt in aanmerking voor de volgende Autotrust pakketten:
    Instap Garantie 6/12/24 maanden
    Uitgebreid Garantie 6/12/24 maanden

    Vraag naar de prijzen/voorwaarden!


    Bedrijfsinformatie

    Bij interesse in een van onze occasions kunt u terecht bij ons Maandag t/m Zaterdag van 9:00 tot 18:00. Buiten deze tijden zijn wij in overleg open op afspraak. Voor het maken van een afspraak of voor het beantwoorden van uw vragen kunt u ons altijd bereiken op 06-14798106. Alle inruil is mogelijk. Op onze Occasions zijn garanties en financieringen in overleg mogelijk. Advertentie fouten zijn wij niet aansprakelijk voor.
    Wij leveren al onze auto´s af met minimaal 6 maanden APK.



    Carplace
    Hopperzuigerstraat 8 B
    1333HC ALMERE
    Tel: 0614798106
    E-mail: info@carplace.nl

    Opties
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Adaptief Demping Systeem (ADS)
    Advance-pakket
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco automatisch
    Alarm klasse 3
    Garanties
    Nap