Opel Astra

Sports Tourer 1.0 Turbo Business+ NAVI/CRUISE/AIRCO/TRHAAK
    Bouwjaar 2018
    Kilometerstand 135.156 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    XB-213-R
    CarrosserieStationwagon
    Bouwjaar2018
    KleurLicht wit
    BrandstofBenzine
    EnergielabelA
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)470 X 181 X 151
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Omdat rijden een plezier mag zijn, staat deze Opel Astra Sports Tourer enthousiast te glimmen in de showroom. Technisch in topconditie, strak in de lak… echt een droomauto! De aandrijving van deze Opel wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Verder is de Opel uitgerust met: aluminium dakrailing, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

    Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audio-installatiesysteem (met DAB-radio!) en het full map navigatiesysteem. Met de aanwezige airconditioning bepaalt u zelf het binnenklimaat. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Opel zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Met verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Opel helemaal compleet.

    Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. In de Opel Astra Sports Tourer heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit.

    Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u interesse in deze mooie Opel? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.


    Bedrijfsinformatie

    Welkom bij Auto Scheepers. Ons bedrijf is gevestigd in Surhuisterveen, een gezellig pittoresk dorp in de provincie Friesland. Naast een gedegen werkplaats hebben we altijd een ruim aanbod van minimaal 100 gebruikte kwaliteitsoccasions. Iedere occasion wordt standaard gereinigd, gepoetst en aangeboden met een geldige, of anders nieuwe APK. Tevens is iedere occasion voorzien van de Nationale Autopas (of anders vermeld). Daarnaast hebben wij verschillende mogelijkheden om uw auto te financieren, verzekeren en bieden wij verschillende zekerheidspakketten aan, vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit is voor u terug te vinden op diverse autosites of op onze eigen website www.autoscheepers.nl. U bent van harte welkom vrijblijvend een occasion bij Auto Scheepers te bekijken, waarbij inruil van uw eigen auto geen probleem is.

    Met Vriendelijke Groet,

    Team Auto Scheepers.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterruitverwarming
    Achterruitwisser
    Afdekhoes
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Garanties
    Nap