Mazda 5

1.6 CiTD Center Line
  • 7-Zits
  • Climate
  • Unieke kms
Bouwjaar 2012
Kilometerstand 75.448 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
Z-408-KX
CarrosserieMPV
Bouwjaar2012
KleurDonker Kronos Grijs metallic
BrandstofDiesel
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1560 CC
Omschrijving

Ideaal voor een vakantie met het gezin !. Afkomstig van de 1e eigenaar met origineel 75.448 km. Alle boekjes en documentatie aanwezig !

Een MPV is naar behoefte in te delen. Genoeg plek voor 7 personen, ruime instap en simpel aan te passen voor een andere indeling met lekker veel bagageruimte. De ultieme gezinsauto. Met zijn dieselmotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, twee schuifdeuren, in hoogte verstelbare voorstoelen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen achter en metallic lak.

Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Uw ogen horen op de weg, toch? Daarom is deze auto voorzien van audiobediening op het stuur. Gemakkelijk én veilig! De meeste schade bij inparkeren komt van een randje of paaltje dat u even niet zag. Maar de parkeersensoren zien alles en waarschuwen op tijd. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. De Mazda is standaard voorzien van: lederen stuur en versnellingspook, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes, boordcomputer en lederen versnellingspook.

Indien u interesse heeft in deze Mazda, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?


Bedrijfsinformatie

*** FINANCIERING OP ELKE AUTO MOGELIJK!***
Wij van DVZ Automotive stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in onze producten of diensten en een bezoek brengt aan één van onze advertenties/websites. Hoewel de informatie op deze website permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze website te allen tijde voorbehouden. Het is onmogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Opties
12Volt aansluiting
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Airco (automatisch)
Airco met elektronische regeling
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Garanties
DVZ Huisgarantie 3 Maanden