Ford Focus

Wagon 1.6 EcoBoost Titanium 150Pk 2012 Clima Cruise Parkpilot Keyles
    Bouwjaar 2012
    Kilometerstand 103.475 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    480245826
    CarrosserieStationwagon
    Bouwjaar2012
    KleurZwart metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelOnbekend
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingOnbekend
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Cilinderinhoud1596 CC
    Omschrijving

    Kiest u voor een Ford dan kiest u voor een auto met dynamische vormgeving, moderne techniek en een uitstekende wegligging. Het zijn eigenschappen die u allemaal terugziet in deze Focus Wagon. De aandrijving van deze Ford wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze Ford Focus Wagon heeft verwarmbare voorstoelen. Zijwaartse g-krachten worden solide opgevangen door de sportstoelen. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.

    De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Achter het stuur van deze Ford bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren voor en achter die u assisteren bij het inparkeren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Met lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.

    Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Bij een noodstop levert de Brake Assist automatisch nóg meer remkracht om de remweg te verkorten.

    Indien u interesse heeft in deze Ford, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?


    Financiering van deze auto is bij ons altijd mogelijk. Zowel zakelijk als privé zijn de mogelijkheden aanwezig. Wij werken samen met verschillende financieringsmaatschappijen. Uw financiering kan al binnen 24 uur geregeld zijn. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


    ALLE INRUIL MOGELIJK

    Carpoint Heerhugowaard
    Pascalstraat 10A 1704RD Heerhugowaard
    0687345010

    Op de caravan-boulevard in Heerhugowaard vindt u ons in de straat van Theo Stet Caravans, campers en meubelen.


    Bedrijfsinformatie

    Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Carpoint Heerhugowaard niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, spel- en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

    Opties
    ABS
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco automatisch
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti Slip Control
    Armsteun voor
    Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
    Binnenspiegel automatisch dimmend
    Boordcomputer