Ford Focus

1.0 EcoBoost Hybrid ST Line CARPLAY/CAMERA/PDC/LMV/LANE-
    Bouwjaar 2022
    Kilometerstand 12.121 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    X-575-XF
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2022
    KleurDonker grijs metallic
    BrandstofHybride
    EnergielabelA
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)440 X 184 X 152
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Ford Focus. Op de teller van deze goed onderhouden auto staat slechts 12121 kilometer. De auto is van bouwjaar 2022. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen zorgen ervoor dat u goed en comfortabel zit, ook als het gas erop gaat. Een verwarmd stuurwiel overbodige luxe? Wacht maar tot het kouder wordt! Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank. Ook aan het milieu is gedacht; er is een elektromotor aan boord die ondersteuning biedt wanneer dit nodig is. De accu wordt automatisch opgeladen, dus geen gedoe met kabels en stekkers.

    Twijfelen hoeveel ruimte u achter de auto heeft? Met de achteruitrijcamera weet u altijd hoeveel centimeter! Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Naast handmatige bediening kunt u belangrijke functies met uw stem bedienen dankzij de ingebouwde spraakbediening. Uw smartphone wordt een dashboard, met alle functies in beeld. Dankzij Connected Services en de speciale app. Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. En deze auto heeft ook automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen versnellingspook als standaard uitrusting.

    Het rijden met deze Ford wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Voor meer veiligheid detecteert deze auto het risico van een aanrijding tijdig via de forward collision warning. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Ford bovendien dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

    Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.


    Bedrijfsinformatie

    Welkom bij Auto Scheepers. Ons bedrijf is gevestigd in Surhuisterveen, een gezellig pittoresk dorp in de provincie Friesland. Naast een gedegen werkplaats hebben we altijd een ruim aanbod van minimaal 100 gebruikte kwaliteitsoccasions. Iedere occasion wordt standaard gereinigd, gepoetst en aangeboden met een geldige, of anders nieuwe APK. Tevens is iedere occasion voorzien van de Nationale Autopas (of anders vermeld). Daarnaast hebben wij verschillende mogelijkheden om uw auto te financieren, verzekeren en bieden wij verschillende zekerheidspakketten aan, vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit is voor u terug te vinden op diverse autosites of op onze eigen website www.autoscheepers.nl. U bent van harte welkom vrijblijvend een occasion bij Auto Scheepers te bekijken, waarbij inruil van uw eigen auto geen probleem is.

    Met Vriendelijke Groet,

    Team Auto Scheepers.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco (automatisch)
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling