Fiat 500C

1.0 70pk Hybrid Cabrio 1100km NL-Auto NAP Clima Cruise PDC CPV El. Ramen
  • Airco (automatisch)
  • Autonomous Emergency Braking
  • Buitenspiegels in carrosseriekleur (976)
  • centrale vergrendeling
  • Cruise control
  • Dab
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 1.100 km
Brandstof Hybride
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
X-527-BJ
CarrosserieCabriolet
Bouwjaar2023
KleurBlauw metallic
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren2
Afmetingen in cm (L B H)357 X 163 X 149
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

ZGAN Fiat 500 Cabrio,
Huidige stand 1.100km
APK tot okt 2027
***Fabrieks Garantie tot okt. 2025***
2 Sleutels aanwezig


Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Bij deze piepjonge Fiat 500 C is de nul net van de teller. Voor de rest eigenlijk nog zo nieuw als toen-ie van de band rolde. Het is vermeldenswaard dat deze auto maar 1100 kilometer heeft gereden sinds 2023. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Het elektrische cabriodak opent en sluit zonder dat u daar extra moeite voor hoeft te doen. In deze Fiat profiteert u onder andere ook van: LED-dagrijverlichting, LED-achterlichten, elektrisch verstelbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en start-stopsysteem.

De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Ja, ook airconditioning is in deze auto aanwezig. De Fiat is standaard voorzien van: lederen stuur, centrale portiervergrendeling en boordcomputer.

De Fiat 500 C is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Deze Fiat 500 C is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Fiat bovendien brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Zin in een zomer zonder dak? Maak dan nu een afspraak voor een proefrit in deze cabrio!

Opties
Airco (automatisch)
Autonomous Emergency Braking
Buitenspiegels in carrosseriekleur (976)
centrale vergrendeling
Cruise control
Dab
Elektrisch bedienbare kap
Elektrische ramen voor
LED achterlichten
LED dagrijverlichting
Navigatiesysteem full map
Pack Comfort
Garanties
Fabrieksgarantie 10-10-2025
Nap
Van der Molen Garantie 12 maanden, max 15.000km