Citroën C4 Cactus

1.2 e-VTi Business PANO/NAVI/CAMERA/CRUISE/PDC/LMV
    Bouwjaar 2015
    Kilometerstand 161.513 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    GL-096-H
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2015
    KleurDonker zwart metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)416 X 173 X 154
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Uitdagend, innemend en een tikje exclusief, zo kun je Franse auto's het best omschrijven. In deze SUV vindt u een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Geniet van de lichtinval en het uitzicht van het grote glazen panoramadak. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, elektrisch verstelbare buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor ook tot de uitrusting van deze complete auto.

    Wat een gemak, die achteruitrijcamera. Alles in beeld zonder capriolen. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. De elektronische systemen in deze Citroën helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Deze auto is voorzien van navigatiesysteem, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

    In de Citroën C4 Cactus heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit.

    Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.


    Bedrijfsinformatie

    Welkom bij Auto Scheepers. Ons bedrijf is gevestigd in Surhuisterveen, een gezellig pittoresk dorp in de provincie Friesland. Naast een gedegen werkplaats hebben we altijd een ruim aanbod van minimaal 100 gebruikte kwaliteitsoccasions. Iedere occasion wordt standaard gereinigd, gepoetst en aangeboden met een geldige, of anders nieuwe APK. Tevens is iedere occasion voorzien van de Nationale Autopas (of anders vermeld). Daarnaast hebben wij verschillende mogelijkheden om uw auto te financieren, verzekeren en bieden wij verschillende zekerheidspakketten aan, vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit is voor u terug te vinden op diverse autosites of op onze eigen website www.autoscheepers.nl. U bent van harte welkom vrijblijvend een occasion bij Auto Scheepers te bekijken, waarbij inruil van uw eigen auto geen probleem is.

    Met Vriendelijke Groet,

    Team Auto Scheepers.

    Opties
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco (automatisch)
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Armsteun voor
    Audio-navigatie full map
    Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
    Garanties
    Nap