BMW 5 Serie

520i High Executive
  • Automaat
  • Comfortzetels
  • Xenon
  • PDC V+A
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 75.650 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
HS-735-V
CarrosserieSedan
Bouwjaar2016
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
Afmetingen in cm (L B H)491 X 186 X 146
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Combineer de functionaliteit van een gezinsauto met de prestaties van een sportwagen, en je krijgt deze sportieve BMW 5-serie. Een viercilinder motor en een automatische transmissie zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. Leren bekleding versterkt de topklasse uitstraling van het interieur. Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel de weldaad in koude dagen. In deze sportstoelen voel je je één met je auto. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. De kortste weg, de zuinigste weg, de snelste weg... elke weg is te vinden met het navigatiesysteem met harde schijf. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. Het audiosysteem laat zich gemakkelijk bedienen met de audiobediening op het stuurwiel. U kunt bij het inparkeren natuurlijk niet aan alle kanten ogen hebben. Daarom is deze BMW 5-serie voorzien van parkeersensoren! De BMW is standaard voorzien van: regensensor, cruise control, sportstuurwiel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

In de BMW 5-serie heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u deze BMW wilt aanschaffen. Wacht daar dan niet mee en reserveer hem nu direct. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de aflevering te bespreken. Later volgen meer en betere foto's!!!

Opties
afneembare trekhaak
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
airco
Alarm klasse 3
Anti Blokkeer Systeem
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Armsteun achter
Armsteun voor
Garanties
Nap