Audi A3

Sportback 1.4 TFSI CoD Ambition Pro Line plus S-LINE PDC/NAVI/CRUISE/CLIMA/LMV
    Bouwjaar 2015
    Kilometerstand 222.085 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    5-ZNG-07
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2015
    KleurDonker zwart metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)443 X 179 X 148
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Prestaties op hoog niveau, een onderscheidende, stijlvolle carrosserie en een ruim en comfortabel interieur, het zijn de eigenschappen waarmee auto's als deze Audi A3 Sportback hun reputatie hebben gevestigd. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. In het interieur domineren de sportstoelen, die er niet alleen stijlvol uitzien, maar die u ook optimaal ondersteunen tijdens de rit. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, warmtewerend glas, elektrisch inklapbare buitenspiegels, neerklapbare achterbank en elektrisch bediende ramen.

    Tijdens de rit bedient u het audiosysteem en het navigatiesysteem met harde schijf met de knoppen op het stuur. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Hoeveel ruimte u nog heeft bij het insteken? De parkeersensoren laten het weten! Da's gemakkelijk! Lange stukken vermoeiend? Niet met de cruise control! De uitrusting van deze Audi is met lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook behoorlijk compleet.

    Zoals u mag verwachten van deze Audi A3 Sportback is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De Brake Assist vergroot de veiligheid door bij een noodsituatie extra power te leveren op het remsysteem.

    Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Audi voor een proefrit reserveren.


    Bedrijfsinformatie

    Welkom bij Auto Scheepers. Ons bedrijf is gevestigd in Surhuisterveen, een gezellig pittoresk dorp in de provincie Friesland. Naast een gedegen werkplaats hebben we altijd een ruim aanbod van minimaal 100 gebruikte kwaliteitsoccasions. Iedere occasion wordt standaard gereinigd, gepoetst en aangeboden met een geldige, of anders nieuwe APK. Tevens is iedere occasion voorzien van de Nationale Autopas (of anders vermeld). Daarnaast hebben wij verschillende mogelijkheden om uw auto te financieren, verzekeren en bieden wij verschillende zekerheidspakketten aan, vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit is voor u terug te vinden op diverse autosites of op onze eigen website www.autoscheepers.nl. U bent van harte welkom vrijblijvend een occasion bij Auto Scheepers te bekijken, waarbij inruil van uw eigen auto geen probleem is.

    Met Vriendelijke Groet,

    Team Auto Scheepers.

    Opties
    Achterbank neerklapbaar
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Aluminium interieur afwerking
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Armsteun voor
    Garanties
    Nap