Audi A3

Limousine 1.4 TFSI Ambiente Limousine Pro Line Plus S3 Uitlaat Navi Cruise Pdc Nette Auto Deal OH
    Bouwjaar 2013
    Kilometerstand 194.660 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    ZB-603-R
    CarrosserieSedan
    Bouwjaar2013
    KleurWit
    BrandstofBenzine
    EnergielabelA
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingOnbekend
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren4
    Afmetingen in cm (L B H)446 X 180 X 142
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Dynamische styling, zorgvuldig afgewerkt met fraaie materialen en ontworpen met oog voor detail. De Audi A3 Limousine is van binnen en van buiten een toonbeeld van Duits design. De aandrijving van deze Audi wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, in hoogte verstelbare voorstoelen, neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

    Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een navigatiesysteem en het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. De uitrusting van deze Audi is met lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer behoorlijk compleet.

    De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Audi A3 Limousine samen.

    Proefrit maken? Bel ons en we zetten 'm voor u klaar!



    Financiering van deze auto is bij ons altijd mogelijk. Zowel zakelijk als privé zijn de mogelijkheden aanwezig. Wij werken samen met verschillende financieringsmaatschappijen. Uw financiering kan al binnen 24 uur geregeld zijn. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.



    ALLE INRUIL MOGELIJK

    Carpoint Heerhugowaard
    Pascalstraat 10A 1704RD Heerhugowaard
    0687345010

    Op de caravan-boulevard in Heerhugowaard vindt u ons in de straat van Theo Stet Caravans, campers en meubelen.


    Bedrijfsinformatie

    Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Carpoint Heerhugowaard niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, spel- en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

    Opties
    Achterbank neerklapbaar
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Aluminium interieur afwerking
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Anti Slip Control
    Armsteun voor
    Automatisch Sper Differentieel