Ford Transit Custom

310 2.0 TDCI L1H1 Trend NAVI/CRUISE/AIRCO/TRHAAK
  • Bedrijfswagen
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 117.081 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
V-976-DV
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2017
KleurLicht wit
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)512 X 203 X 198
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Het is een auto die er nog jaren tegenaan kan, deze Ford Transit Custom die 117081 kilometer op de teller heeft staan. Deze goed onderhouden auto is van het bouwjaar 2017 en komt van de eerste eigenaar. De aandrijving van deze Ford wordt verzorgd door een viercilinder dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Zelfs bij weinig parkeerruimte krijgen passagiers via de schuifdeur voldoende mogelijkheid om in en uit te stappen. Deze bus heeft 2 schuifdeuren en inklapbare dakdragers. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook adaptieve verlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem. Voor vele doelen inzetbaar. De auto is wendbaar en compact, en toch kunt u heel veel spulletjes vervoeren!

De bediening van het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur en als u wilt zelfs met uw stem. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. De cruise control zorgt voor zorgeloos, ontspannen en zuinig rijgedrag. In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer behoorlijk compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Ford Transit Custom samen.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze Ford echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Auto Scheepers. Ons bedrijf is gevestigd in Surhuisterveen, een gezellig pittoresk dorp in de provincie Friesland. Naast een gedegen werkplaats hebben we altijd een ruim aanbod van minimaal 100 gebruikte kwaliteitsoccasions. Iedere occasion wordt standaard gereinigd, gepoetst en aangeboden met een geldige, of anders nieuwe APK. Tevens is iedere occasion voorzien van de Nationale Autopas (of anders vermeld). Daarnaast hebben wij verschillende mogelijkheden om uw auto te financieren, verzekeren en bieden wij verschillende zekerheidspakketten aan, vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit is voor u terug te vinden op diverse autosites of op onze eigen website www.autoscheepers.nl. U bent van harte welkom vrijblijvend een occasion bij Auto Scheepers te bekijken, waarbij inruil van uw eigen auto geen probleem is.

Met Vriendelijke Groet,

Team Auto Scheepers.



Blokken voor en achter vervangen bij verkoop!
Distributie is over jaartal heen! (erg veel werk!)
Opties
2 zitplaatsen rechtsvoor
Airbag bestuurder
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Armsteun voor
Audio installatie
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Boordcomputer
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Bumpers in carrosseriekleur
Garanties
Nap