Fiat Doblò

Cargo 1.3 MultiJet Actual AIRCO/TREKHAAK
  • Bedrijfswagen
Bouwjaar 2014
Kilometerstand 84.869 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VK-333-X
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2014
KleurLicht wit
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
Afmetingen in cm (L B H)439 X 183 X 190
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Een Italiaanse auto is altijd een prachtige mix van uitstekende rijkwaliteiten en een stijlvol uiterlijk. Dat is bij deze Fiat Doblò Cargo al niet anders. Dit is een auto uit 2014, hij heeft 84869 kilometer op de teller staan. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. De aandrijving komt voor rekening van een dieselmotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Openwaaiende portieren kunnen gevaar opleveren. Daarom is de schuifdeur extra handig en veilig. Handig in de stad, maar ook de snelwegkilometers kan deze Doblo goed aan.

In deze auto kiest u zelf uw ideale temperatuur dankzij de airconditioning. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verstelbaar stuur.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u interesse in deze mooie Fiat? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Auto Scheepers. Ons bedrijf is gevestigd in Surhuisterveen, een gezellig pittoresk dorp in de provincie Friesland. Naast een gedegen werkplaats hebben we altijd een ruim aanbod van minimaal 100 gebruikte kwaliteitsoccasions. Iedere occasion wordt standaard gereinigd, gepoetst en aangeboden met een geldige, of anders nieuwe APK. Tevens is iedere occasion voorzien van de Nationale Autopas (of anders vermeld). Daarnaast hebben wij verschillende mogelijkheden om uw auto te financieren, verzekeren en bieden wij verschillende zekerheidspakketten aan, vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit is voor u terug te vinden op diverse autosites of op onze eigen website www.autoscheepers.nl. U bent van harte welkom vrijblijvend een occasion bij Auto Scheepers te bekijken, waarbij inruil van uw eigen auto geen probleem is.

Met Vriendelijke Groet,

Team Auto Scheepers.

Opties
Airbag bestuurder
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
centrale vergrendeling met afstandsbediening
Elektrische ramen voor
Elektronische remkrachtverdeling
Niet in gerookt
Radio cd speler
Stuur verstelbaar
Trekhaak
Tussenschot volledig
Garanties
Nap