Porsche Taycan

71 kWh 2022 17DKM Orig NL Nieuwstaat Volle Auto NAP
    Bouwjaar 2022
    Kilometerstand 17.188 km
    Brandstof Elektrisch
    Transmissie Onbekend
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    P-988-BB
    CarrosserieSedan
    Bouwjaar2022
    KleurWit
    BrandstofElektrisch
    EnergielabelA
    TransmissieOnbekend
    BekledingLeder
    Aantal deuren4
    Afmetingen in cm (L B H)497 X 170 X 141
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Datum deel 1a28-01-2022
    Omschrijving

    De Porsche Taycan combineert comfort met een uitstekende wegligging en dynamische rijkwaliteiten. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Niets geeft meer gevoel van luxe en comfort dan een lederen interieur. Ook dat is hier meegeleverd De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Geniet van de lichtinval en het uitzicht van het grote glazen panoramadak. Ook 19 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting zijn aan boord.

    Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde dab-ontvanger. Intelligente spraakbediening herkent uw commando's en voert opdrachten snel en soepel uit. Er is geen bestemming die het aanwezige navigatiesysteem niet kent. Dat rijdt lekker! De electronic climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Zelfs een kleine aanrijding kan flinke kosten veroorzaken. Gelukkig laat de achteruitrijcamera precies zien wat er zich achter de auto bevindt en geeft een waarschuwingssignaal. Is het maar een buitje of een constante regenstroom? De regensensor reageert altijd accuraat! Autosleutels? Overbodig. Met de elektronische token op zak stapt u zo in en met een druk op de start-stopknop is de motor in bedrijf. Kilometers rijden met een exacte snelheid? Dan is de cruise control je vriend!

    Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. In druk verkeer en onoverzichtelijke situaties helpt het accident avoidance system mee om een aanrijding te vermijden.

    Wilt u met deze Porsche Taycan een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.
    Financiering van deze auto is bij ons altijd mogelijk. Zowel zakelijk als privé zijn de mogelijkheden aanwezig. Wij werken samen met verschillende financieringsmaatschappijen. Uw financiering kan al binnen 24 uur geregeld zijn. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

    ALLE INRUIL MOGELIJK

    Carpoint Heerhugowaard
    Pascalstraat 10A 1704RD Heerhugowaard
    0687345010

    Op de caravan-boulevard in Heerhugowaard vindt u ons in de straat van Theo Stet Caravans, campers en meubelen.


    Bedrijfsinformatie

    Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Carpoint Heerhugowaard niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, spel- en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

    Opties
    ABS
    Accident Avoidance System
    Achterspoiler
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarmsysteem
    Anti Blokkeer Systeem
    Garanties
    Nap