Ford Focus

1.5 ST-Line 150 PK 2016 Camera Navi Stuurverwarming Cruise Vol opties Deal OH Sport
    Bouwjaar 2016
    Kilometerstand 115.995 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    449815097
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2016
    KleurRood
    BrandstofBenzine
    EnergielabelOnbekend
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingOnbekend
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Cilinderinhoud1498 CC
    Omschrijving

    Het is niet alleen maar een stoer uiterlijk, deze Ford Focus biedt ook de sportieve rijkwaliteiten die u zoekt. De aandrijving van deze Ford wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Stoelverwarming maakt het leven in deze auto aangenaam op koude en winterse dagen. Een heerlijk luxe optie van deze auto is het verwarmbare stuurwiel. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en LED-dagrijverlichting.

    Aan boord vindt u niet alleen een uitstekend audio-installatiesysteem, maar u krijgt in alle opzichten een duidelijk beeld van waar u heen gaat. Dat is dankzij het navigatiesysteem voor de kilometers en een achteruitrijcamera voor de centimeters. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Ford zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van parkeersensoren voor en achter. Kleine ritjes, grote reizen - altijd een relaxte aankomst dankzij de cruise control.

    Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Bij een noodstop gebeurt er heel veel tegelijk: gas los, rempedaal in, kijken, sturen. Dan is het een veilig gevoel dat de Brake Assist uw remactie tot het maximum oppept.

    Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?


    Financiering van deze auto is bij ons altijd mogelijk. Zowel zakelijk als privé zijn de mogelijkheden aanwezig. Wij werken samen met verschillende financieringsmaatschappijen. Uw financiering kan al binnen 24 uur geregeld zijn. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


    ALLE INRUIL MOGELIJK

    Carpoint Heerhugowaard
    Pascalstraat 10A 1704RD Heerhugowaard
    0687345010

    Op de caravan-boulevard in Heerhugowaard vindt u ons in de straat van Theo Stet Caravans, campers en meubelen.


    Bedrijfsinformatie

    Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Carpoint Heerhugowaard niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, spel- en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

    Opties
    Achterspoiler
    Achteruitrijcamera
    Advanced Technology Pack
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco automatisch
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Armsteun voor