Mercedes-Benz Citan

111 CDI EURO 6 Extra Lang 111 PK NL-Auto!! Camera I Cruise I PDC -- A.S. ZONDAG OPEN VAN 11.00 T/M 15.30 UUR --
  • Bedrijfswagen
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 123.717 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
V-504-LD
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2018
KleurGrijs metallic
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)471 X 183 X 184
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Getoonde prijs is inclusief 3 maanden arbeidsloon garantie. Hierbij komen afleveringskosten van 495 Euro. Auto wordt dan voorzien van een nieuwe APK en een afleveringsbeurt.


Bedrijfsinformatie

MOCHT U VIA MAIL EEN INRUILINDICATIE WILLEN DAN VERZOEKEN WE U OM EEN VOLLEDIGE OMSCHRIJVING VAN DE IN TE RUILEN AUTO, LIEFST MET FOTO'S DOOR TE MAILEN.

Autobedrijf van Lieshout is actief sinds 1987. In Purmerend hebben we de beschikking over 6750 M2 ruimte. In onze eigen werkplaats doen we het onderhoud en APK aan alle merken auto's. We hebben een grote showroom, ongeveer 200 auto's op voorraad en wekelijks circa 20 nieuwe occasions. Rechtstreeks verbinding met de RDW zorgt er voor dat we direct auto's op naam kunnen zetten en exporteren.

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Van Lieshout Automobielassociatie B.V. niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekenbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Opties
Achterdeuren met ruiten
Achteruitrijcamera
Airbag bestuurder
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Ambition-pakket
Anti Blokkeer Systeem
Armsteun voor
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Boordcomputer
Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Buitenspiegels in carrosseriekleur
Garanties
Nap